Wedstrijden 7 April 2019 & Extra springlessen

In deze blog 3 onderwerpen

  • Info over de wedstrijden
  • De nieuwe startlijst
  • Extra springlessen

Helemaal onderaan kan je aangeven wat je van deze blog vond wat wij als feedback kunnen gebruiken.


Wedstrijd 7 april 2019

7 April is het weer zover! De wedstrijden op Manege de Gagel. Op deze pagina vind je alle praktische info.

 

We rijden de F proeven versie A uit 2016. Je kan alle F proeven eenvoudig downloaden op de site van de KNHS om thuis te oefenen.

De Manege opent zondag om  11 uur en sluit rond 5 uur. 

Invlechten kan zaterdag tussen 17:15 en 20:00

 

Lees alles over de regels en meer op de site van de Manege.

 

Heb je vragen over de wedstrijden? Stuur @Gop.fans een DM!

De nieuwe startlijst

Net zoals bij de vorige proeven wordt er een aangepaste startlijst gemaakt met extra info voor de ringmeesters. De ringmeesters krijgen die op de dag zelf. Deze startlijst is in aangepaste vorm ook te downloaden voor alle fans! Deze startlijst geeft een duidelijker overzicht met verschillende kleurtjes per proef. Ook is aangegeven wat de eerste proef is die een paard rijd en de laatste proef. Als laatste gebruiken we vanaf nu voor elke proef een eigen kleur. Zo kunnen de ringmeesters snel de juiste proef herkennen. Het is de eerste keer dat we dit doen en we zullen na 2 keer kijken of het goed uitpakt of niet. Hieronder kun je de startlijst downloaden.

Download
Startlijst 7 april 2019
Deze startlijst is een voor Fans aangepaste versie met handig kleurschema per proef & notatie voor eerste proef/laatste proef die een pony rijd.
Startlijst 7 April 2019 .pdf
Adobe Acrobat document 34.9 KB

Het wijst zich natuurlijk vanzelf maar hier even een legenda. Het is uiteraard niet noodzakelijk de kleuren uit je hoofd te kennen het is enkel voor sommige een handig visueel hulpmiddel.


Extra springlessen

De manege is van plan extra springlessen te geven op woensdag avond. Ongeveer 1 keer per maand. Kosten hiervoor worden €17. Lees hier alles over op de site van de Manege.

De eerste lessen zullen zijn op 17 april en 15 mei 2019

Opgeven kan via de inschrijf formulieren die liggen in de kantine.


Ps. veel van de hierboven genoemde informatie staat ook op de site. Vinden jullie het alsnog handig dat we dit soort nieuws in een blog post samenvatten? En mis je nog informatie? Laat het allemaal weten in de commentaren hieronder.

Reactie schrijven

Commentaren: 0