Welkom Luanga!

Vanaf vandaag (vrijdag 3 mei) staat er een nieuw paardje op de manege! Ze heet Luanga en zal de komende tijd op proef blijven. Als het goed gaat word ze een manege pony, maar eerst nog even afwachten dus of ze het leuk genoeg vind. Jessie (beheerder van @Bibster.fans) zal haar de komende tijd gaan rijden en houd jullie daarvan natuurlijk op de hoogte. Zorg dus dat je @Bibster.fans volgt! Luanga is erg jong en daarom heel voorwaarts. Ook is ze nieuwsgierig en helemaal niet bang.

 

Let op! Luanga is nog een beetje verkouden dus je mag haar nog niet aaien of voeren. Dan zou je misschien een virus over kunnen brengen en worden er meer paardjes ziek en dat willen we natuurlijk niet. Gebeurt het toch per ongeluk was dan goed je handen.

 

 

Dan nog even dit. We kregen gelijk de vraag of Luanga dan ook een fan account gaat krijgen. Daar is het nu nog veel te vroeg voor natuurlijk. Zoals altijd met nieuwe paardjes moet eerst blijken of ze überhaupt blijven en dan kijken we wel wie er fan is. Hou daarvoor @Gop.fans in de gaten.

Manege de Gagel Luanga Fans #Gagelfans

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Melissa (zondag, 07 november 2021 19:03)

    Ik hou van Ringo en luanga y love this

  • #2

    Melissa (zondag, 07 november 2021 19:05)

    Ik hou van bakardi en chikoa.