Fans voor iedereen

Fans is er voor alle #Gagelfans. Op dit moment zijn er bijna 30 fan accounts. Om het overzicht te bewaren willen we er veel meer dan dat. Fans is namelijk oorspronkelijk opgezet om een overzicht te creëren. Wil je trouwens meer weten over de geschiedenis van Fans en waarom fans er is lees dan hier alles over Fans.

 

Maar goed 30 fan accounts is niet genoeg voor de vele Gagelfans. Niet iedereen kan dus een fan account beheren. Dat hoeft ook niet want iedereen kan foto's delen met de hashtag. Maar voor hen die geen account kunnen beheren willen we toch iets nieuws proberen. Daarom gaat Fans fan accounts promoten en steunen enzo. Dat doen we eerst nog even in een test maar als het een succes is dan gaan we ermee door. Is het dat niet dan stopt het weer.

 

Even in het kort wat gaat Fans doen?

Fans gaat fan accounts steunen door ze te promoten op Instagram en op de site. Je kan mee doen door je aan te melden via de site. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen waarop Fans je beoordeeld.

 

Ook als je wordt afgewezen voor het beheren van een fan account omdat je bijvoorbeeld nog te jong wordt gevonden of als je het lange wachten op de wachtlijst zat bent kan je dus mee doen. Als je er weer mee wilt stoppen kan dat net zo makkelijk. Eens in de zoveel tijd vernieuwt Fans de lijst ook weer zodat er altijd leuke nieuwe accounts opstaan en de accounts die misschien al weer gestopt zijn weer weg gehaald worden.

 

Deze accounts worden dus geen accounts van Fans maar we hopen dat op deze manier toch meer mensen mee kunnen doen.

 

Laat weten wat jij ervan vind en lees hier meer over hoe het werkt en hoe je mee kan doen!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0