Leer alles over jouw favoriete paard!

Er is een nieuwe challenge op Instagram! Deel 5 weetjes over jezelf. De paarden van Fans doen ook mee en delen 5 weetjes over henzelf. Lees hier 5 weetjes over Fans!

 

 

1. Fans bestaat sinds oktober 2016

30 oktober 2016 starte @Picka.fans als eerste fan account van Fans. Sindsdien is Fans gegroeid en nu heeft elk paard een eigen fan account! Loreal is het laatste paard dat een eigen fan account kreeg. (ps. binnenkort gaan w eop zoek naar een beheerder voor Loreal. Hou @Gop.fasns in de gaten)

 

2. Fans heette niet altijd Fans

Het idee van Fans ontstond al in het begin van 2017. Maar toen kwam het nog niet helemaal los van de grond. Er was toen al wel een website en een Instagram account. Toen heette het nog The Gop™. Dat staat voor The gagel Organisation Pictures Trade Mark. Zoals gezegd was er toen nog niet veel belangstelling. Dat veranderde later toen opnieuw hetzelfde idee* werd geopperd. Toen met een nieuwe naam: Fans. De site werd aangepast en er kwamen snel veel fan accounts. Daarom dat deze site nog steeds THEgop.jimdo.com heet. Gop alleen was te kort. We hebben gekeken of we een nieuw web adres konden krijgen maar dat gaat geld kosten dus we houden het maar zo. 

 

*Fans is opgezet voor alle fans van Manege de Gagel om momenten te delen en te maken. Fans is gemaakt om een overzicht te creëren van leuke fan accounts en te zorgen dat deze actief blijven. 

 

3. Fans heeft 3 films

Of eigenlijk 2. Picka the movie 1 werd namelijk gemaakt net voordat Fans werd gelanceerd. Deel 2 & 3 zijn in samenwerking met Fans gemaakt.

 

Bekijk hier alles van Picka the movie op de site van Picka

 

4. Al het design van Fans is zelf ontworpen

Wie dacht dat alle designs van Fans gemaakt zijn in voorgeprogrammeerde dingen heeft het mis. Alle foto's zijn eigenmateriaal en bijvoorbeeld de knopjes van het snel menu zijn stuk voor stuk helemaal zelf ontworpen. Ook de logo's en profiel foto's van de fan accounts. Fans streeft er nar uniek te zijn en zoveel mogelijk eigen content te gebruiken.

 

5. Fans heeft een eigen hashtag die je kan volgen

we sluiten af met een voor vele bekende maar voor degene die dit nog niet wisten is dit een heel belangrijk feitje! Fans gebruikt een hashtag op Instagram die je kan volgen. Zowel de fan accounts als de fans gebruiken deze hashtag en dankzij deze hashtag kan iedereen zijn of haar favoriete momenten op Manege de Gagel met elkaar delen. Heb jij zelf een leuke foto? Deel hem dan met de hashtag en wie weet reageren de fan accounts wel!

 

Nog meer feitjes omdat we daar zin in hadden

Wist je dat...

  • ...er al meer dan 1500 berichten met #Gagelfans zijn gedeeld?
  • ...Picka zijn eigen site heeft?
  • ...er speciale templates van Fans zijn met nog meer leuke challenges
  • ...Fans eigen achtergronden heeft voor als de beheerders iets willen delen in hun verhaal
  • ...Fans officieel niet van Manege de Gagel is maar voor manege de Gagel
  • ...er een speciale pagina voor de beheerders is met tips?
  • ...er plannen zijn voor een vierde deel van Picka the Movie maar dat dit nog heeeel lang kan duren omdat de makers erg druk zijn met hun studie
  • ...er een stemwedstrijd is geweest voor alle fan accounts die Picka heeft gewonnen
  • ...er dit jaar eigenlij ook weer een stemwedstrijd had moeten komen maar dat oen weer s te druk was
  • ...er voor de menu knopjes (die rooie met foto's onderaan elke pagina) 7 nieuwe designs zijn gemaakt die allemaal weer zijn veranderd omdat ze niet mooi genoeg waren
  • ...design voor Fans belangrijk is
  • ...Fans zijn eigen vlog heeft waar eigenlijk weer een aflevering van moet komen (hint hint welke beheerders willen er weer een keertje een maken?)
  • ...Fans ook een YouTube kanaal heeft waar zelfs een paar (oude) video's op staan

 

Dat waren de weetjes en feitjes. Hopelijk vonden jullie deze update weer leuk. Ps. dm even welke challenge de fan accounts nog meer moeten doen naar @Gop.fans en wie weet doen ze hem wel!

Reactie schrijven

Commentaren: 0