Fans neemt pauze

Fans is al een tijdje niet meer heel actief. Nu heb ik besloten Fans op pauze te zetten. Dat had ik eigenlijk al gedaan want ik beantwoorde berichtjes niet meer zo snel en maakte geen nieuwe profiel foto's meer. Maar bij deze laat ik het weten met ook wat dat betekent voor de fan accounts en of je nog iets kan verwachten van Fans.

 

Wat betekent het voor de fan accounts?

Waar we vroeger streng waren in het actief houden van de accounts en als dat niet meer was ze doorgeven aan iemand anders wordt daar nu niet meer op gelet. Beheerders mogen zelf beslissen of ze het account houden of doorgeven of verwijderen. 

Belangrijk is wel dat zolang het account aan Fans gelieerd is, je content plaats die in overeenstemming is met de voorwaarden van Fans beschreven in 'Onze regels'

Dat betekent dat zolang je een profiel foto gebruikt met het Fans logo en '.fans' achter je naam hebt staan etc. Oftewel als je laat zien dat je bij Fans hoort dat je geen gekke dingen plaatst en vooral geen negatieve dingen zegt via dat account. Dat doe je op social media natuurlijk sowieso niet maar als je het vanuit Fans doet moet je je verantwoorden naar het bestuur van Fans.

Lees alle regels hier in 'onze regels'

 

 

Wat kan je nog verwachten van Fans?

De fan account blijven online en zullen soms nog actief zijn. Het bestuur van Fans blijft erop toezien dat de accounts van Fans niet worden misbruikt alsook de beeldmerken van Fans. 

Daarnaast is een groot deel van de Fans familie bezig met anderen projecten. Mochten deze projecten gepubliceerd worden dan zal Fans naar alle waarschijnlijkheid meedoen in de promotie daarvan. 

 

Misschien dat ik nog af en toe wat FanSO's doe in het verhaal van Gop en waarschijnlijk zie je dikneus (Picka) ook nog wel voorbij komen op je scherm. En heel misschien dus wel meer...

 

Ik blijf van Fans houden en vind het nog steeds een super tof project/merk/familie maar voor nu dus even tot ziens.

Joe joe en groetjes Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 0